User menu

Utility Nav

User menu

News

Worldview Weekend

The World's Premier Biblical Worldview, Web-Based, Radio, and Television Network.
National Security Conference
Please Help & Donate Today 901-853-8792
You contribution to the Worldview Weekend Foundation is 100% tax-deductible.

Or partner with us by making a tax-deductible monthly contribution



Try Worldviewpedia Search

Signup and become a member today.

Listen to WVW 24/7 Radio Live Now!

National Security Conference Live Streamed Schedule For November 3 & 4, 2017

3rd Annual Worldview Weekend International Live Streaming Event Friday Night, November 3rd, 2017 

6pm Central Time to 11:00pm CT 

 

You can live stream the conference by being a Situation Room member. You can join wvwtv.com/livestream

 

6:00pm CT  Brannon welcomes everyone and introduces first speaker

 

6:05pm - 6:50pm John Guandolo speaks 

 

6:50pm - 7:05pm  Q&A with John Guandolo as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

7:05pm 10 minute break 

 

7:15pm Brannon introduces Chris Gaubatz

 

7:20pm - 8:05pm Chris Gaubatz speaks

 

8:05pm - 8:20pm  Q&A with Chris Gaubatz as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

8:20pm 10 minute break

 

8:30pm Brannon introduces Jason Pratt

 

8:35pm - 9:20pm Jason Pratt speaks

 

9:20pm - 9:35pm Q&A with Jason Pratt as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

9:35pm 10 minute break

 

9:45pm Brannon introduces Clint Clements

 

9:50pm - 10:35pm Clint Clements speaks

 

10:35pm - 10:50pm Q&A with Clint Clements as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

10:50pm Brannon closes out evening

 

*all times listed are for Central Time Zone

 

3rd Annual Worldview Weekend International Live Streaming Event Saturday November 4th, 2016

9:30am Central Time to 6:00pm CT 

 

9:30am Brannon introduces John Guandolo

 

9:35am - 10:20am John Guandolo speaks

 

10:20am - 10:35am Q&A with John Guandolo as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

10:35am 10 minute break 

 

10:45am - 11:30am Brannon Howse speaks 

 

11:30am - 11:45am Q&A with Brannon Howse as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

11:45am - 1:15pm Lunch Break

 

1:15pm Brannon introduces Chris Gaubatz

 

1:20pm - 2:05pm Chris Gabatz speaks

 

2:05pm - 2:20pm Q&A with Chris Gabatz as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

2:20pm 10 minute break

 

2:30pm CT Brannon introduces Clint Clements  

 

2:35pm - 3:20pm Clint Clements speaks

 

3:20pm - 3:35pm Q&A with Clint Clements as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

3:35pm 10 minute break

 

3:45pm Brannon introduces Jason Pratt

 

3:45pm - 4:30pm Jason Pratt speaks

 

4:30pm - 4:45pm Q&A with Jason Pratt as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

 

4:45pm 10 minute break

 

4:55pm - 5:40pm Brannon speaks

 

5:40pm - 5:55pm Q&A with Brannon Howse as participants e-mail in questions to us at [email protected]

 

6:00pm Brannon closes out conference 

 

To sign up for this conference please go to wvwtv.com/livestream

 

*all times listed are for Central Time Zone